MENU

Twitter booking confirmation

Voor Twitter en WeChat heb ik de booking confirmation pagina’s opgezet en ontworpen. Deze krijg je te zien na het boeken van een vlucht (in de chat). De opzet van de booking confirmation in een chat was geheel nieuw. De basis van de opmaak van de pagina’s is gebaseerd op de Style Guide maar het grotere gedeelte was eigen inbreng aangezien het nieuw is. English I have set up and designed the booking confirmation page for WeChat and Twitter. You see these after booking a flight (in the chat). Booking in a chat was completely new. The basis of the layout of the pages was based on the Digital Style Guide, but the larger part was my own contribution because the concept and layout have never been made before.
Read More ›

Kiosk illustrations

0
816
0
Voor de kiosken op vliegvelden moeten er nieuwe instructiefilmpjes komen voor het scannen van je boarding pas en paspoort. Ik heb duidelijke illustraties gemaakt waarmee vervolgens 3D filmpjes werden gemaakt. Ik had de volle verantwoordelijkheid over de illustratiestijl voor de kiosk. English New instructional videos were needed to show the users how to scan their boarding pass and passport at the kiosks at the airport. I have made clear illustrations to explain the actions the users need to undergo. After that a bureau with whom I had contact made 3D movies of it. I had full responsibility for the illustration style.
Read More ›

Icons for KLM

0
838
0
Voor KLM heb ik veel iconen mogen ontwerpen. Tijdens het proces leerde ik veel van de manier om iconen (voor KLM) te maken, zoals rekening houden met lijndiktes, groottes, details en de volume van de iconen. Steeds als er een nieuw icoon nodig was, maakte ik deze in de KLM iconen stijl die ik onderhand goed beheerste. English I have made a lot of icons for KLM. During the process I learned how to make a good icon (for KLM). I took into account line widths, colours, details and the volume of icons. Whenever they needed a new icon, I made it into the KLM icons style (that I by now mastered well).
Read More ›

Map Schiphol

Het was hoog nodig tijd dat ‘de looptijd naar de Crown Lounges plattegrond’ werd vervangen. Deze klopte niet meer en was onduidelijk. Ik heb hier een geheel nieuw, fris design van gemaakt. Het doel van de plattegrond is om overzichtelijk te maken hoelang het lopen is van de gates naar de Crown lounges en andersom. Dat heb ik inzichtelijk gemaakt door per afstand de looptijd weer te geven. Belangrijke elementen hebben een oranje of blauwe kleur (zoals de Crown Lounges en de gates).
Read More ›

Beardmuscles designs snapback

0
749
0
Voor Beardmuscles (een merk gericht op mannen met baarden) heb ik designs gemaakt voor op snapbacks. Hiervoor heb ik 3D designs gemaakt (MUSCLE en BEARD UP) en flat embroidery designs (Beardmuscles en Victorious). Ik vond het leuk om in plaats van iets dat uiteindelijk alleen digitaal te zien is, ook iets te maken dat uiteindelijk fysiek aan te raken/gebruiken is.
Read More ›

Motion Design 2

0
1253
0
Bij motion design was het de opdracht om voor een opkomende artiest een video te maken. Deze video moest bij de artiest passen en moest er aantrekkelijk uit zien. Hierin moest je animatie technieken laten zien. Ik heb deze video in After Effects gemaakt en de illustraties in Illustrator. Ik heb eerst een storyboard gemaakt en daarna begon ik met animeren. English The assignment for motion design was to make a video for an rising artist. This video should fit the artist and must look attractive to look at. You had to show your animation techniques. I made this video in After Effects and the illustrations in Illustrator. I first made a storyboard, and then I started animating.
Read More ›

Grid en compositie

Win tickets voor de band ‘Responsive layout and grids’! Schrijf je nu in en vertel waarom jij deze gratis tickets moet winnen. Hier was de opdracht om een aantrekkelijke, duidelijke website te maken waar je tickets kon winnen voor een band. Het ging hier vooral om de keuze van het grid en de compositie van de website. English The assignment for this subject was to create an attractive, clear website where you could win tickets for a band. It was focused on the choices of the grid and the composition of the site. Process photo:
Read More ›

Motion Design 1

Hier zie je een user interface waar een stop motion filmpje in is verwerkt. Je moest kunnen aantonen dat er op de plaatjes geselecteerd kon worden en dat er vervolgens meer opties beschikbaar waren. Ook moest je terug kunnen swipen om het een ‘werkende’ installatie/website te laten lijken. Alle opties en uitleg bij elkaar vertellen iets over ‘de aap’.
Read More ›

kleur 1

0
1161
0
De opdracht was om de sfeer van het verhaal ook visueel over te brengen. Het sfeerwoord wat ik heb gekozen is ‘Mexicaans’.
Read More ›

Kleur 2

0
1128
0
De opdracht was om voor twee verschillende liedjes een teaser- poster en responsive website te maken en ook een poster en responsive website voor als het liedje uitgebracht was. De liedjes die ik heb uitgewerkt zijn ‘What I got’ van Sublime en ‘Fire Woman’ van The Cult. Aan de linkerkant van de twee posters is de teaserposter te zien, aan de rechterkant de poster nadat het liedje is uitgebracht.
Read More ›