MENU

Twitter booking confirmation

Voor Twitter en WeChat heb ik de booking confirmation pagina’s opgezet en ontworpen. Deze krijg je te zien na het boeken van een vlucht (in de chat). De opzet van de booking confirmation in een chat was geheel nieuw. De basis van de opmaak van de pagina’s is gebaseerd op de Style Guide maar het grotere gedeelte was eigen inbreng aangezien het nieuw is. English I have set up and designed the booking confirmation page for WeChat and Twitter. You see these after booking a flight (in the chat). Booking in a chat was completely new. The basis of the layout of the pages was based on the Digital Style Guide, but the larger part was my own contribution because the concept and layout have never been made before.
Read More ›

Map Schiphol

Het was hoog nodig tijd dat ‘de looptijd naar de Crown Lounges plattegrond’ werd vervangen. Deze klopte niet meer en was onduidelijk. Ik heb hier een geheel nieuw, fris design van gemaakt. Het doel van de plattegrond is om overzichtelijk te maken hoelang het lopen is van de gates naar de Crown lounges en andersom. Dat heb ik inzichtelijk gemaakt door per afstand de looptijd weer te geven. Belangrijke elementen hebben een oranje of blauwe kleur (zoals de Crown Lounges en de gates).
Read More ›

Grid en compositie

Win tickets voor de band ‘Responsive layout and grids’! Schrijf je nu in en vertel waarom jij deze gratis tickets moet winnen. Hier was de opdracht om een aantrekkelijke, duidelijke website te maken waar je tickets kon winnen voor een band. Het ging hier vooral om de keuze van het grid en de compositie van de website. English The assignment for this subject was to create an attractive, clear website where you could win tickets for a band. It was focused on the choices of the grid and the composition of the site. Process photo:
Read More ›

Motion Design 1

Hier zie je een user interface waar een stop motion filmpje in is verwerkt. Je moest kunnen aantonen dat er op de plaatjes geselecteerd kon worden en dat er vervolgens meer opties beschikbaar waren. Ook moest je terug kunnen swipen om het een ‘werkende’ installatie/website te laten lijken. Alle opties en uitleg bij elkaar vertellen iets over ‘de aap’.
Read More ›

Project: Informotion

In dit project was ik de interaction en interface designer.
Read More ›